به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس اتحادیه قنادان تهران توصیه کرد: طبق پروتکلهای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، مردم از خرید و مصرف زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان به شکل فلهای و باز خودداری کنند.
«علی بهرهمند» افزود: اکنون براساس پروتکلهای بهداشتی وزارت بهداشت، قنادان موظفند زولبیا و بامیه تولیدی خود را در داخل کارگاه با اوزان مختلف بستهبندی بهداشتی کرده و پس از آن در قنادیها به فروش برسانند.
وی با تاکید بر اینکه مردم زولبیا و بامیه مصرفی ماه مبارک رمضان را از قنادیهای معتبر خریداری کنند، اظهار داشت: بر اساس این پروتکلها هیچ قنادی اجازه فروش زولبیا و بامیه فلهای و باز را ندارد و با متخلفان برخورد میشود.
رییس اتحادیه قنادان تهران تصریح کرد: در این ایام واحدهای تولید نان فانتزی و برخی واحدهای دیگر اقدام به تولید زولبیا و بامیه میکنند که این اقدام آنها تخلف و غیرمجاز است و باید دستگاههای نظارتی با آنها برخورد کنند.
وی از مردم خواست در خرید اینترنتی مصارف خوراکی به ویژه زولبیا و بامیه ماه رمضان دقت کنند، زیرا ممکن است برخی شبکههای فروش اینترنتی به دلیل اینکه تحت نظارت وزارت بهداشت نیستند تولیدات غیر بهداشتی عرضه کنند.
بهرهمند اضافه کرد: امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه تولیدی درجه یک ۲۴ هزار تومان و درجه دو ۲۰ هزار تومان با احتساب جعبه تعیین شده که نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی را نشان میدهد.
به گفته وی، این درحالیست که سال گذشته قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۲۰ هزار تومان و درجه دو ۱۸ هزارتومان به فروش میرسید.
رییس اتحادیه قنادان تهران درباره نرخگذاری شیرینی در سال جدید گفت: با وجود افزایش هزینههای تولید، فعلا برنامهای برای افزایش قیمت این محصول نداریم، زیرا با شیوع کرونا در دو ماه اخیر میزان فروش واحدهای قنادی به شدت کاهش یافته است.
بهرهمند افزود: اکنون در سراسر کشور بالغ بر ۳۵ هزار واحد قنادی با پروانه کسب مجاز داریم که دو هزار واحد آن در داخل تهران فعالیت دارند.